3FM Serious Request

Dit was de eerste dag van 3FM Serious Request 2022

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de eerste dag van 3FM Serious Request 2022

We zijn begonnen! Om 12:00 uur sloot Angela Schijf, ambassadeur van Het Vergeten Kind, 3FM-dj's Sophie Hijlkema, Rob Janssen en Barend van Deelen op in het Glazen Huis. De eerste sapjes zijn gedronken, het eerste live optreden kwam van Snelle, het plein stond als vanouds weer vol dansenden mensen en nachtgasten Dennis Weening en Boaz van Goldband sleepte de dj's de eerste avond door later vergezeld door de jongens van Streetlab. Check hieronder de hoogtepunten van dag één!

button arrow
button arrow
foto: Nathan Reinds
Dit was de eerste dag van 3FM Serious Request 2022

De allereerste sapjes

Het eerste sapje maakt een intocht in het Glazen Huis. Deze week eten de DJ's Barend, Rob en Sophie niet, en moeten ze het doen met een paar sapjes per dag. Een lekkere start tenminste... "If you like piña coladas!" Sophie en Rob vonden het lichtelijk naar zeep smaken maar bij Barend ging ie er lekker in!

Boaz in tha house!

Boaz is op bezoek in het Glazen Huis en vergezelt eerst Sophie en daarna Barend. Dat Boaz goed kan zingen wisten we al en dat bewijst die nu ook met een mooi karaoke showtje!

The Dean breekt de tent af!

The Dean heeft het Glazen Huis overgenomen samen met Tobias Camman achter de DJ tafel. Het dak ging eraf & de mannen van Streetlab zorgde voor de nodige energie!

Romantische dubbeldate...

Mocht je nog interesse hebben in een dubbeldate met Tobias en Jasper van Streetlab en de Fomo Show, dit is je kans!!!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie