3FM Serious Request

De jongens van Streetlab op bezoek in het Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. De jongens van Streetlab op bezoek in het Glazen Huis

Tijdens Sophie Hijlkema's eerste shift van 3FM Serious Request 2022 wordt ze vergezeld door maar liefst zeven mannen. Naast nachtgasten Dennis en Boaz komen namelijk ook de mannen van Streetlab op bezoek. "Testosteron bommen? We zijn eerder variété clowntjes."

Ding dong! Om 22:30 uur stonden de vier mannen van Streetlab, Daan Boom, Stijn van Vliet, Jasper Demollin en Tim Senders voor de deur van het Glazen Huis samen met hun vriend Tobias Camman.

Voor elke 33 euro draait Tim Senders een plaat

Tim pompt hits als geen ander. Voor elke 33 euro draait Tim een minuutje langer. Het streven is €333 zodat Tim 10 minuten lang kan draaien, maar zolang jij blijft bieden, blijft hij draaien. Bieden dus!

Naast deze mooie actie, komen de heren van Streetlab op een nieuw idee voor een veilingitem: een date met Tobias! Of hij hier zelf ook mee akkoord gaat is nog maar de vraag.

The Dean & De Makelaar

Daan Boom en Tobias Camman touren tegenwoordig ook als muzikaal duo door het land. Daan Boom rapt onder de naam van The Dean, terwijl Tobias aka De Makelaar achter de knoppen draait. Dat het Glazen Huis nog staat is een wonder, want ze braken de tent af!

Ster advertentie
Ster advertentie