3FM Serious Request

Presentator Ron Boszhard te gast bij het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Presentator Ron Boszhard te gast bij het Glazen Huis

Ron heeft vele programma's gepresenteerd en veilt tijdens Serious Request een horloge uit het programma 'De Leukste Thuis'. Het levert 51 euro op voor 3FM Serious Request.

3FM-dj Rob kent al Rons programma's: "Ik ben een grotere TV-nerd dan je zou denken. Jij presenteerde Zappsport, Bommetje, Spel Zonder Grenzen, Telekids, Pluk De Dag, De Leukste Thuis..."

De presentator veilt voor 3FM Serious Request een aandenken aan zijn oude programma 'De Leukste Thuis.' Hij vertelt: "Tijdens De Leukste Thuis hebben we een aantal horloges gemaakt, het is echt een beperkte editie. Je kon die winnen door een leuk filmpje te maken en die in te sturen. Dit horloge stond al jaren in mijn slaapkamer, maar ik dacht ik kan 'm nu wel veilen."

3FM-dj Rob is enthousiast. "Wat jammer dat ik zelf niet mee kan doen! Ik zou 'm zo willen hebben." Het Leukste-Thuis horloge is na drie minuten geveild voor 51 euro.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie