3FM Serious Request

Vraag vanaf nu je plaat aan voor 3FM Serious Request 2023

  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag vanaf nu je plaat aan voor 3FM Serious Request 2023

Vanaf nu kun jij je favoriete plaat weer aanvragen voor 3FM Serious Request 2023! Over iets minder dan 2 weken is het zover, dan gaan 3FM-dj's Barend, Sophie en Wijnand het Glazen Huis in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Een van de manieren hoe jij daarbij kunt helpen, is door een verzoeknummer aan te vragen in ruil voor een donatie. Tijdens 3FM Serious Request hoor jij je favoriete plaat terug op 3FM.

Wat als je nog één plaat kan aanvragen?

Deze vraag staat centraal tijdens 3FM Serious Request. ALS-patiënten leven gemiddeld drie tot vijf jaar. Eén voor één vallen alle spieren uit, met de dood als gevolg. Wat als je nog maar één plaat kan aanvragen? En wat zou jij doen als je nog maar één plaat kan aanvragen? Ga naar 3fm.nl/plaat en vraag jouw favoriete plaat aan in ruil voor een donatie.

Met het geld dat wordt opgehaald kan Stichting ALS Nederland onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS financieren, maar ook hulpmiddelen voor mensen die nu ALS hebben. Denk bijvoorbeeld aan een spraakcomputer als praten niet meer mogelijk is, een rolstoelbus of opklapbare elektrische rolstoel zodat ALS patiënten niet aan huis gekluisterd zijn.

Vraag een plaat aan

Eerste verzoeknummer

Bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow heeft René Froger het allereerste verzoeknummer voor 3FM Serious Request aangevraagd. De ambassadeur voor Stichting ALS Nederland koos zijn nummer 'Vier Het Leven' in samenwerking met Thomas Acda. Bekijk het fragment hieronder:

3FM Top Serious Request

Na 3FM Serious Request nagenieten van alle mooie nummers? Dat kan! Van kerstavond tot oudjaarsdag wordt de 3FM Top Serious Request gedraaid met de meest aangevraagde platen van de afgelopen twintig edities. De lijst start zondag 24 december om 22.00 uur en is tot zondag 31 december 12.00 uur te horen.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie