3FM Serious Request

Eerbetoon aan alle zorgmedewerkers met 'Heroes'

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerbetoon aan alle zorgmedewerkers met 'Heroes'

Sander Hoogendoorn wil alle zorgmedewerkers een hart onder de riem steken en daarom draaide hij speciaal voor alle mensen in de zorg het nummer 'Heroes' van David Bowie. Naast het nummer op de radio waren ook bij de Ziggo Dome, AFAS Live en het AZ stadion en in het hele land via posters voor het raam Groene Hartjes te zien.

Andere radiostations deden ook mee met onze actie. Op NPO Radio 1, Radio 4, Radio 5 en Veronica was ook 'Heroes' te horen. Wil je de poster vandaag nog voor je raam hangen? Download 'm hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie