3FM Serious Request

Lotte reikt groen hartje uit aan haar zorgzame opa (88)

  1. Nieuwschevron right
  2. Lotte reikt groen hartje uit aan haar zorgzame opa (88)

Ondanks dat de opa van Lotte kampt met hevige gezondheidsproblemen, staat hij met ontzettend veel positiviteit in het leven. De 88-jarige senior maakte tijdens de eerste lockdown een weekblad voor zijn verzorgingstehuis, schreef gedichten voor de verzorgsters en verzorgt ook nog zelf zijn demente vrouw. Reden genoeg voor Lotte om het groene hartje uit te reiken aan haar opa!

Voor Lotte is haar opa een groot voorbeeld en dat benadrukt ze door een mooie tekst aan hem voor te dragen: "Lieve opa, door uw positiviteit, doorzettingsvermogen, humor en zorgen, bent u een groot voorbeeld voor ons allen. En daarom verdient u een groen hartje. Ik hou van u. Liefs"
Zichtbaar geëmotioneerd reageert de opa van Lotte emotioneel op de emotionele woorden: "Je bent een schat."

GROENE HARTJES

Heeft jouw buurvrouw boodschappen voor jou gedaan toen je in quarantaine zat, of kookte een vriendin een bordje extra toen jij je belabberd voelde, of bood iemand anders veel steun tijdens een zware tijd? Laat van je horen en wie weet komen wij tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline langs om een 'Groen Hart' uit te reiken. Je kunt via deze link iemand opgeven.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie