3FM Serious Request

De vijfde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline is een feit!

  1. Nieuwschevron right
  2. De vijfde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline is een feit!

De vijfde nacht valt zwaar voor de dj's. De strijders Rob en Wijnand zien er vermoeid uit maar zij zijn nog lang niet te stoppen.

Wijnand trapt de nachtdienst af met pijnlijke kuiten en bij Rob gaat het ook stroever dan de vorige nacht. Dat de heren zich niet zomaar uit het veld laten slaan, is te zien wanneer zij he-le-maal losgaan op de carnavalskrakers en popklassiekers.

Hoe flexibel zijn frank en eva nog?

3FM Serious Request: The Lifeline is nog steeds in volle gang. Trouwe luisteraars laten van zich horen via de Zoom en plaatjes worden massaal aangevraagd. Alle 'zoomers' dansen dan ook lekker mee. De hele nacht lang. Dat Frank en Eva niet kunnen stilzitten is vast niet onbekend. Het duo blijft zelfs tijdens deze vijfde nacht nog actief. De moves wel iets stijver geworden.

Rob en wijnand ontvangen cashkaartjes

Speciaal voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 zitten de dj's in lockdown om geld op te halen voor het Rode Kruis. Rob en Wijnand willen een Cashkaartje ontvangen deze donkere dagen. Een Cashkaart is een kerstkaart met bijvoorbeeld wat sneeuw, de kerstman en cashmonnies. Hier staat het adres van kerstkaart met benefits. Alle beetjes helpen! Wijnand heeft al een eg Uteregs kaartie gekregen.

Knallend door naar dag zes

De kuiten zijn stroef, de ogen zijn rood en de vermoeidheid slaat in. Helemaal niets is daarvan te zien wanneer de dj's staan te springen op de carnavalskrakers en popklassiekers. Kunnen we geen feestje vieren? Dan halen we het feest naar Enschede! En daar horen natuurlijk de Spicegirls bij.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie