3FM Serious Request

De tussenstand van dag vier 3FM Serious Request: The Lifeline is €804.328,-

  1. Nieuwschevron right
  2. De tussenstand van dag vier 3FM Serious Request: The Lifeline is €804.328,-

Dag vier van 3FM Serious Request: The Lifeline zit er alweer bijna op. De vraag naar zorgondersteuners van het Rode Kruis is verdubbeld en daarom voelen we de urgentie van The Lifeline dit jaar extra goed. Daarom zijn we super trots op de vierde tussenstand van €804.328,-

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opnieuw een waanzinnig bedrag en dat geld is hard nodig: “De druk op de zorg is enorm, dat zien we vandaag ook weer in het nieuws. De vraag naar ondersteuning van Rode Kruis-hulpverleners in zorginstellingen als ziekenhuizen en verpleeghuizen is sinds vorige maand verdubbeld. We kunnen de zorgverleners niet in de kou laten staan. Iedere donatie aan 3FM Serious Request: The Lifeline helpt ons om de zorgmedewerkers èn patiënten nog beter te ondersteunen”, zegt Marieke van Schaik, directeur van het Rode Kruis.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie