3FM Serious Request

Dit was de laatste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de laatste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

De allerlaatste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 is een feit. Een nacht dat zich vulde met opmerkelijke loopband taferelen, de actie van dj Reinier Zonneveld en een ode aan de poep.

Reinier zonneveld haalt 16.000 euro op

De populaire Nederlandse dj Reinier Zonneveld verast de dj's al eerder met een spetterend optreden vanuit Enschede. Naast zijn optreden, komt hij ook in actie door een privé show te veilen aan de hoogste bieders. En dat is gelukt. Hij haalt in totaal 16.000 euro op! Maar in plaats van dat hij maar één optreden performt, gaat Reinier bij twee mensen op bezoek! De bieders doneren 8.500 en 7.500 euro aan het Rode Kruis.

Video niet beschikbaar

De loopband heeft het ook zwaar

De dj's lopen non-stop op de loopband. Vooral in de nacht heeft de loopband het zwaar te verduren gehad. Sophie smijt met willekeurige spullen, Frank ploft er een zware stoel op en Sander gebruikt de loopband als zijn persoonlijke skatepark. De heftigste momenten zijn overzichtelijk gebundeld. #Freetheloopband

Video niet beschikbaar

Bied mee voor de sexy wc-kalender

Poepen, wie is er niet mee groot geworden? Helaas heerst er nog steeds een taboe op de nummer 2. En da's jammer, want iedereen ontlast zichzelf met een dagelijks geluksmomentje op de wc. Presentator Sahil en 'zijn' GREAT-team wil poepschaamte tegen gaan. Speciaal voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 worden er voor de hoogste bieders 10 wc-kalenders geveild. In de kalender staan intieme kiekjes van Frank, Eva, Emma Wortelboer, Bobbi Eden and many more...

Video niet beschikbaar

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie