3FM Serious Request

Zo volg je de eindshow van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je de eindshow van 3FM Serious Request: The Lifeline

Het aftellen naar de onthulling van het eindbedrag van The Lifeline, is begonnen. Zoals ieder jaar vindt op 24 december de eindshow plaats met dit keer optredens van o.a. Sofi Tukker en Smith & Burrows. En daar hoef je daar geen moment van te missen!

Normaal gesproken gebeurt dit natuurlijk op een ramvol plein, maar helaas: corona. Daarom vind je alles via 3FM.nl/live. Vanaf 16:00 uur kun je genieten van livestreams van Smith & Burrows (die het prachtige en veel aangevraagde 'Parliament Hill' maakten) en Sofi Tukker die gegarandeerd de tent gaan afbreken. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van de sessies van artiesten die deze hele week langskwamen in Twente: Typhoon, Kraantje Pappie, Eefje de Visser en nog meer.

ZOOM

Ook al kun je er niet fysiek bij zijn, je bent van harte welkom in de Zoom en get the party started.

NOG EVEN IN HET KORT

Wat: De 3FM Serious Request: The Lifeline Eindshow

Wie: Smith & Burrows, Disclosure, Sofi Tukker, en o.a. Typhoon, Eefje de Visser, Kraantje Pappie

Wanneer: donderdag 24 december om 16:00 uur

Waar: 3FM.nl/live en in jouw huiskamer

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie