3FM Serious Request

Make poepen great again

foto: Bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Make poepen great again

Poepen, wie is er niet mee groot geworden? Helaas heerst er nog een taboe op de nummer 2. En da's jammer, want iedereen, van jong tot oud, ontlast zichzelf door met een dagelijks momentje voor jezelf op de wc.

Presentator Sahil en 'zijn' GREAT-team wil poepschaamte tegen gaan. Speciaal voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 worden er voor de hoogste bieders de eerste 10 wc-kalenders geveild. In de kalender staan intieme kiekjes van Frank, Eva, Emma Wortelboer, Bobbi Eden and many more..

Sahil legt uit uit

Tijdens de laatste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline legt Sahil uit wat de actie precies is en hoe jij binnenkort kan poepen met het beste uitzicht van de wereld: drukkende Frank en Eva.

Sahil komt de kalender persoonlijk brengen

Bieden doe je door HIER te drukken. Speciaal voor de 10 hoogste bieders komt Sahil de kalender persoonlijk brengen. Een beter kerstcadeau bestaat er niet toch?

3fm serious request: the lifeline 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

Ster advertentie
Ster advertentie