3FM Serious Request

Hald Mich 'S Vas speciaal voor Wijnand inclusief strijkorkest

  1. Nieuwschevron right
  2. Hald Mich 'S Vas speciaal voor Wijnand inclusief strijkorkest

Neet Oét Lottum is met 'Hald Mich 'S' Vas de meest aangevraagde plaat van The Lifeline 2020 tot nu toe. Na een emotioneel moment van Wijnand eerder deze week, wordt het nummer massaal aangevraagd. Rob verraste zijn radiovriend vandaag met een speciale live uitvoering van het nummer mét strijkorkest.

Frontman Frans Pollux van Neet Oét Lottum kwam speciaal voor Wijnand naar Twente gereden om het nummer live voor Wijnand te spelen. Inmiddels is Frans alleen nog maar solo actief, maar speelt hij nog steeds met alle liefde het repertoire van zijn oude band.

Vijftien jaar oud liedje

"Ik dacht dat ik in de zeik werd genomen. Dat het satire was. Het is een vijftien jaar oud liedje. Ik vind het zo mooi dat het jou zo raakt", vertelt de zanger. Afgelopen maandag brak Wijnand toen hij vertelde dat de vader van twee van zijn vrienden werd begraven. Hij droeg het nummer op aan hen en kreeg een stortvloed aan reacties binnen.

Optreden 'Hald Mich 'S Vas'

Wijnand kan het niet drooghouden. De tekst komt binnen. Bekijk het prachtige optreden hieronder.

Tranen bij Wijnand

Wijnand is ontroerd door het optreden van Frans Pollux. "Soms voel je muziek zo erg, dat je het gevoel hebt dat het voor jou is gemaakt."

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hiervind je meer over het doel van dit jaar.

In deze week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie