3FM Serious Request

Vraag 'De Wereld' van Goldband aan!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag 'De Wereld' van Goldband aan!

Na de bekendmaking van de tussenstand gingen de 3FM-dj's los op 'De Wereld' van Goldband. 3FM-dj Sander roept iedereen op massaal dit nummer aan te vragen. "Laten we het de wereld ingooien dat we de wereld willen horen!"

De dj's waren eerder al te spreken over Goldbands' 'De Langste Nacht'. Maar toen 3FM-dj Rob 'De Wereld', ook van Goldband, draaide gingen ze helemaal los. "Wat een band is dit, misschien is dit nog een betere dan 'De Langste Nacht'! Mensen moeten deze massaal aanvragen!"

"Vraag dit nummer aan!"

Sander roept luisteraars op dit nummer massaal aan te vragen, hij wil de Nederlandse artiesten steunen. "Weer een lockdown raakt hun echt. Niet kunnen spelen of je nieuwe album promoten. Daarom wil ik dat deze plaat vaak wordt aangevraagd vannacht, met de gedachte: we gaan nog één keer helemaal los."

Het nummer sluit perfect aan bij het doel van deze 3FM Serious Request. "Als ik kom (kom ik om), De wereld te redden, Wat ik doe (wat ik doe), En ik doe (wat ik moet), Om voor de wereld te vechten..."

Niet alleen hopen de dj's het nummer deze week vaak te horen, ze verheugen zich op hun optreden. Goldband speelt op de laatste dag van 3FM Serious Request live in het Glazen Huis.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie