3FM Serious Request

Typhoon live in het Glazen Huis met 'Alles Is Gezegend' en 'Surfen'

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon live in het Glazen Huis met 'Alles Is Gezegend' en 'Surfen'

Iedere dag komen er meerdere artiesten live optreden in het Glazen Huis. Op dag één van 3FM Serious Request sluit niemand minder dan Typhoon het muzikale programma af met een live versie van 'Alles Is Gezegend' en 'Surfen'.

Alles Is Gezegend

"Misschien voelen we nu niet dat we op de juiste plek zitten, maar dan is dit een gedachte vooruit om ons een beetje hoop te geven", aldus Typhoon.

Check hieronder het volledige optreden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde voor dieren

Het doel voor dit jaar sluit goed aan bij Typhoon. Hij vertelt voor zijn optreden over zijn liefde voor dieren en hoe hij zich inzet voor het milieu.

Line-up

Het Glazen Huis is terug, en daarmee ook het rijkelijk gevulde muzikale programma dat zich afspeelt binnen de glazen muren. Check hier de volledige line-up.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie