3FM Serious Request

The Lifeline: We lopen nóg een rondje om de wereld!

  1. Nieuwschevron right
  2. The Lifeline: We lopen nóg een rondje om de wereld!

Wauw... Samen met alle lopers in Nederland hebben we het rondje om de wereld gehaald!

We kunnen dit jaar niet samen lopen voor The Lifeline, maar we kunnen wél samen een rondje om de wereld lopen. Dat was een idee van 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman. En nu... Op dag drie van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020, zijn we er! Alle dj's liepen samen met jullie maar liefst 40.000 kilometer. Hoe tof?!

Nog een rondje?

Natuurlijk! We gaan voor nog een rondje om de wereld! Loop je mee? Geef je hier op om mee te lopen. En het wordt je nóg makkelijker gemaakt: je kan je kilometers bijhouden in de gloednieuwe 3FM Serious Request: The Lifeline-app. Die kun je binnenkort downloaden in je App Store!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie