3FM Serious Request

Wat nemen de dj’s mee tijdens The Lifeline?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat nemen de dj’s mee tijdens The Lifeline?

Een week in quarantaine zitten gaat je niet in de koude kleren zitten dus moet je het zo comfortabel mogelijk maken, toch? Zo denken de dj’s er ook over en dus hebben ze allemaal belangrijke dingen meegenomen in hun livings. Wat dat is check je hieronder.

Sander & Sophie

Sander heeft zijn jaarlijkse hoogtepunt van de winterperiode meegenomen namelijk: Glühwein! Ondanks dat het buiten nog niet superkoud is, zorgt Sander er wel voor dat hij de warmte mee naar binnen neemt. “Ik vind het echt verschrikkelijk dat veel horecapunten hun glühweinkraampje nu ook moeten sluiten tijdens de pandemie. Ik hoop dat ze snel weer open mogen.” Sander zet het trouwens niet alleen op een drinken tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline 2020: “Ik heb mijn Nintendo Switch ook nog meegenomen, maar dat is vooral als ik niet kan slapen. Wie weet organiseren we ook nog wel een gametoernooi deze week…”, zegt hij.

Sophie zorgt ook voor warmte in haar living, maar niet in de vorm van alcohol maar in die van haar lievelingsdekentje. “Eigenlijk heb ik het niet alleen meegenomen voor de warmte, maar doet de geur me vooral denken aan thuis. Handig voor als ik een beetje heimwee krijg.” Hou vol Sophie!

Rob & Wijnand

De koffer van Rob is volgepropt met elektronische apparatuur. Lampen, keyboards, microfoons en geluidskaarten: noem het op en Rob heeft het. “Je zou maar last minute ineens een jingle willen maken, toch? Oh en wees maar niet bang hoor, want ik heb ook zeker genoeg confettikanonnen ingepakt.”, vertelt Rob. Inmiddels hebben we de eerste kanonnen al de lucht in zien gaan!

Het kan je niet ontgaan zijn wat – of beter gezegd wie – Wijnand heeft meegenomen tijdens The Lifeline. Hij heeft namelijk zijn beste vriend Alfie meegenomen! De viervoeter is daarmee de zevende tijdelijke bewoner die meegaat in quarantaine.

Frank & Eva

Eva gaat nergens heen zonder wierrook en natuurlijk ontbreekt dat ook niet in de living van die van Frank en haar. “Als het me even te veel wordt, brengt de geur van wierrook me weer tot rust. Daarnaast is het ook gewoon echt een herkenbare geur die me aan thuis doet denken”, zegt Eva.

“Ik ging dit jaar absoluut niet de deur uit zonder mijn Xbox”, zegt Frank stellig. De dj heeft zijn spelcomputer midden in de woonkamer geparkeerd. “Als ik straks een moment heb waarop ik even iets anders wil doen of afleiding nodig heb dan kan ik lekker een potje Fifa spelen!”

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie