3FM Serious Request

12 manieren waarop jij 3FM Serious Request: The Lifeline kan steunen

  1. Nieuwschevron right
  2. 12 manieren waarop jij 3FM Serious Request: The Lifeline kan steunen

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Maar jij kan ook helpen, op heel veel verschillende manieren!

Vraag een plaat aan

De basis van 3FM Serious Request: The Lifeline is het aanvragen van platen in ruil voor een donatie aan het Rode Kruis. Het is een win-winsituatie, want jij hoort je favoriete plaat op de radio en het Rode Kruis kan dankzij jouw donatie medische hulpverleners ontlasten en de verspreiding van het virus tegengaan. Een plaat aanvragen kan hier!

Loop mee en laat je sponsoren

Dit jaar proberen de 3FM-dj's samen met jou een rondje om de wereld te lopen. Ondanks de strenge coronamaatregelen is het nog wel veilig (en zelfs gezond) om in je eentje of met één loopbuddy een rondje te gaan lopen. En als je dan toch aan het lopen bent, kan je je net zo goed laten sponsoren! Zo blijf je fit én zamel je geld in voor het Rode Kruis. Hier kan je je actie aanmelden. Ben je benieuwd hoe je een mooi bedrag kan binnenhalen met je kilometers? Hier lees je een heleboel tips.

Doneer

Geen zin of tijd om te gaan lopen of een plaat aan te vragen? Geen probleem! Je kan ook rechtstreeks doneren aan 3FM Serious Request: The Lifeline. Iedere euro telt!

Steun een actie

Daarnaast zijn er heel veel acties opgezet die je kan steunen. Zo kan je doneren om 3FM-dj Sander Hoogendoorn met een tattoo van Diederik Gommers op te zadelen, een shirt kopen dat YouTuber Thomas van der Vlugt heeft ontworpen, of iemand verrassen met een voordeurconcert. Maar je kan ook de actie steunen van de collega's van de overleden Nicole (48), de actie van David (19) die in de thuiszorg werkt, of de actie van Sven en Gino die al radiomakend ook meelopen.

Koop iets op de webshop

Wil je zelf iets tastbaars overhouden aan je donatie? Ook dat kan geregeld worden. Op de webshop kan je onder andere truien, mutsen en shirts kopen. Met je aankoop steun je uiteraard het Rode Kruis!

Nomineer iemand voor een groen hartje

Wie is jouw held in coronatijd? Misschien wel de buurvrouw die boodschappen voor je deed toen je in quarantaine moest, of misschien je thuiswerk-collega? Geef diegene op en wie weet komt 3FM een Groen Hartje uitdelen!

Kom in actie

Zo, ondertussen heb je al elf mogelijkheden voorbij zien komen. Er mist er nog eentje... Is lopen echt niks voor jou en wil je toch in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline? Dan kan je ook iets anders verzinnen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dat kan van alles zijn, van zelfgebakken koekjes verkopen tot online bingo-avond organiseren of auto's wassen. Let bij je actie wel goed op de corona-maatregelen. Het belangrijkste is dat je jezelf en de mensen om je heen veilig houdt!

Ster advertentie
Ster advertentie