Naar homepage
3FM Serious Request

Kan 3FM Serious Request: The Lifeline wel doorgaan?

  1. Nieuwschevron right
  2. Kan 3FM Serious Request: The Lifeline wel doorgaan?

Ja! 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat door, ook met de aangescherpte coronamaatregelen. Veiligheidscoördinator Patrick van der Tol legt aan 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman uit hoe de veiligheid gewaarborgd wordt en hij beantwoordt een aantal vragen.

Veiligheid voor alles

In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. In de productie is al rekening gehouden met alle corona-maatregelen. Patrick: "Het is één van de veiligste werkomgevingen die in Nederland op dit moment te vinden is." Iedereen op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie wordt vóór vrijdag en halverwege de week getest op corona. En als iemand positief getest wordt? "Ook al hebben we alleen maar het vermoeden dat er corona-gerelateerde klachten zijn, dan halen we diegene (tijdelijk) uit de productie," vertelt Patrick.

De nieuwe maatregelen kunnen ook invloed hebben op jouw meeloop-actie. Kan je bijvoorbeeld nog wel met acht personen tegelijkertijd in actie komen door te gaan wandelen? Het antwoord is helaas nee, want je mag maar met maximaal twee mensen tegelijkertijd buiten zijn. "Maar je kan bijvoorbeeld wel opsplitsen in groepjes." Eén ding wat helaas écht niet kan, is langskomen bij Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Bekijk het hele gesprek met Patrick hier:

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie