3FM Serious Request

Zo haal je zo veel mogelijk geld op met je actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline

 1. Nieuwschevron right
 2. Zo haal je zo veel mogelijk geld op met je actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Maar jij als luisteraar kan ook in actie komen! Meld je hier aan om mee te lopen. En als je meeloopt, wil je natuurlijk zo veel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis. Maar hoe haal je nou een mooi bedrag binnen met je actie?

 • Durf te vragen om sponsoren Soms is het lastig om te vragen naar donaties, maar onthoud dat je deze vraag niet voor jezelf stelt. Je vraagt ernaar om geld op te halen voor de medische hulpverleners en hun ondersteuners! De donaties gaan naar het Rode Kruis, dat zorgverleners wereldwijd ontlast. Jouw actie, klein of groot, levert een belangrijke bijdrage.
 • Deel jouw actiepagina met vrienden en familie Door de link van jouw actiepagina te delen in groepsapps met vrienden en familie, kunnen zij makkelijker doneren. Vergeet niet uit te leggen waarvoor je in actie komt en waarom dit belangrijk is. Dan willen ze vast wel een (klein) bedrag sponsoren!
 • Deel jouw actiepagina via je socials Maak gebruik van Facebook, Instagram, Twitter, TikTok of zelfs LinkedIn. Zo weten ook de mensen die je wat minder vaak spreekt van jouw actie af.
 • Laat anderen weten wat jouw streefbedrag is Laat weten welk bedrag jij hoopt op te halen met jouw actie. Op deze manier kan je anderen motiveren om bij te dragen. De grootte van jouw streefbedrag maakt niet uit. Iedere euro telt!
 • Koppel je actie aan jouw persoonlijke motivatie Laat anderen weten wat jou motiveert om in actie te komen. Ken jij iemand die corona heeft? Of heb jij het zelf gehad? Door jouw persoonlijke verhaal te delen, grijp je iemands aandacht en zorgt ervoor dat mensen sneller zullen doneren.
 • Wat is jouw uitdaging? Ga jij de uitdaging aan met jezelf? Nice! Dat is een belangrijke reden voor anderen om te doneren. Of je nou 100 kilometer wandelt of het wereldrecord achteruit hardlopen verbreekt, laat het jouw potentiële donateurs weten.
 • Schaf het starterspakket aan Door het starterspakket aan te schaffen laat je zien dat jij er 100% voor gaat! Hiermee steun je het Rode Kruis en krijg je ook een aantal leuke goodies opgestuurd. Je kan een starterspakket kopen bij het maken van je actiepagina.
 • Laat je sponsoren per kilometer Vraag je vrienden en familie of ze jou sponsoren per kilometer die je loopt. Dit motiveert jou én vergroot je opbrengst. Want hoe meer je loopt, hoe meer je ophaalt! Natuurlijk kan er ook gewoon een vast bedrag worden gedoneerd.
 • Laat het succes van jouw actie zien Laat tussentijds het succes van jouw actie zien. Dit kan je bijvoorbeeld delen op je Instagram of andere social media. Zo kan je laten weten hoeveel geld je al hebt opgehaald en of je al bijna bij je streefbedrag bent. Ook kun je filmpjes en foto’s delen van jouw actie. Wat vooral heel belangrijk is: geef jouw kilometers door! Dit kan je doen op je eigen actiepagina. Dan worden jouw kilometers opgeteld bij die van alle lopers, zodat we steeds dichterbij het symbolische rondje om de wereld komen!
 • Veil jouw startschot Laat anderen op jouw startschot bieden. Degene die het hoogste bedrag heeft geboden, mag jou het startschot geven! Dit kan bijvoorbeeld via een videogesprek. Dan heb je meteen een goede start van je looproute!
 • Bedank je sponsoren voor hun donatie Dat kan bijvoorbeeld via Facebook of Instagram, waarbij je alle donateurs tagt in je post. Misschien motiveer je zo ook anderen om ook jouw actie te steunen. En je laat natuurlijk ook zien dat je de steun van jouw sponsoren waardeert!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie