3FM Serious Request

Collega's van overleden Nicole (48) lopen mee met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Collega's van overleden Nicole (48) lopen mee met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Vorig jaar liep Nicole (48) met haar collega's mee met 3FM Serious Request: The Lifeline. Deze editie loopt de school waar ze lesgaf mee voor haar: Nicole is namelijk overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dit verhaal van Nicole past enorm bij het doel van dit jaar.

Hart voor 3fm

3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman spreken Monique, een goede vriendin van Nicole. Monique vertelt dat Nicole hart had voor 3FM: "Toen ze op de IC lag, stond ook continu 3FM aan." Daarom nam ze vorig jaar het initiatief om met collega's mee te lopen met 3FM Serious Request: The Lifeline. Dit jaar lopen haar collega's weer mee, maar dan helaas zonder Nicole. "We gaan weer lopen. We gaan het voor haar doen." Bekijk hier het gesprek dat Frank en Eva met Monique hadden:

Het streef bedrag is weer verhoogd!

Frank en Eva spraken dit keer met Nienke, de dochter van Nicole. Het streefbedrag mocht voor de derde keer verhoogd worden en staat nu op €22.172. Dit is de geboorte datum van Nicole, 22 januari 1972.

Steun de actie

De collega's van Nicole gaan 25 kilometer lopen. Omdat ze ervaren hebben dat iedereen door het coronavirus geraakt kan worden en hoe belangrijk het is om de verspreiding van het virus tegen te gaan, willen ze met hun actie ook zo veel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis. Steun de actie en doneer hier:

Steun de actie

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie