3FM Serious Request

Bram en Gerrit lopen de langste woonstraat twee keer uit voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Bram en Gerrit lopen de langste woonstraat twee keer uit voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. 3FM-luisteraars komen ook in actie door zoveel mogelijk kilometers te lopen. Bijvoorbeeld Bram en Gerrit: zij lopen samen de langste woonstraat van Nederland twee keer van begin tot eind. Wat een helden!

Langste woonstraat

De langste woonstraat van Nederland ligt in Friesland, vlakbij Sint Annaparochie. De straat is eigenlijk een stuk asfalt op een lange dijk, net geen 12 kilometer. Vrienden Bram en Gerrit hebben samen al vaker over een stukje van de dijk gelopen, ze wandelen namelijk regelmatig samen. Nu gaan ze de hele straat dus twee keer uitlopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

Sponsor bram en gerrit en zorg voor nog meer kilometers!

Eigenlijk was het plan om de straat één keer te lopen, maar als de mannen genoeg geld zouden ophalen gaan ze 'm heen en weer lopen. Dankzij veel donaties werd al gauw duidelijk dat ze de straat op en neer moesten gaan lopen. Bram doet er nog een schepje bovenop en zegt dat als er €2000 wordt opgehaald, ze de weg wel nóg een keer af willen lopen. Sponsor Bram en Gerrit en zorg voor die extra kilometers!

Bekijk hier het gesprek dat Bram voerde over zijn actie met 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman:

WAT KAN JIJ DOEN?

Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020? Dat kan! Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline. Hoe het meelopen werkt en hoe je jezelf kan laten sponsoren? Dat vind je hier!

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie