3FM Serious Request

Zo gaat 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 eruitzien

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo gaat 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 eruitzien

3FM-dj's Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

Lockdown

De drie dj-duo's maken met z'n allen 24 uur per dag live radio, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Hiermee motiveren ze jou als luisteraar om zelf ook in actie te komen door coronaproof mee te lopen in je eigen omgeving en je te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Ook kan je tegen betaling een plaat aanvragen of rechtstreeks doneren. Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.

Dj's niet meer naar buiten

De eerdere plannen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 moesten vanwege de huidige coronamaatregelen worden aangepast. De plannen voor dit alternatief komen van de dj's zelf: ze gaan per duo naast elkaar in een eigen woonkamer in lockdown en bedienen om de vier uur de radiostudio in het midden van het gebouw. Bij de studio is een ruimte waar een loopband 24 uur per dag moet blijven draaien en waar de mogelijkheid is om, op anderhalve meter, gasten te ontvangen.

Nieuw duo: sander & sophie

Sander is gewisseld van Serious Request-partner. Hij zegt daar zelf over: "Timur is er helaas niet bij, maar ik heb heel veel zin om samen met Sophie en de andere dj's in lockdown te gaan. Zo halen we samen met onze luisteraars, die ook thuis zitten, hopelijk toch zoveel mogelijk geld op voor het Rode Kruis om hulpverleners in zorg te ondersteunen tijdens de coronacrisis."

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie