3FM Serious Request

3FM Serious Request: The Lifeline dit jaar in aangepaste coronaproof vorm

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request: The Lifeline dit jaar in aangepaste coronaproof vorm

In de week voor kerst (18 t\m 24 december) zal 3FM Serious Request: The Lifeline in aangepaste (coronaproof) vorm worden gehouden. Dit houdt in dat ze niet in dj-teams de route van Roermond naar Zwolle zullen lopen, maar de actie op een andere manier voortzetten. Wat de dj's wel gaan doen, kan je hier lezen.

Niet meer van Roermond naar Zwolle

Gezien de huidige coronamaatregelen, is het niet verantwoord om de 3FM-dj's door Nederland te laten lopen en de luisteraars met hun acties naar de route te laten komen. Daarom is 3FM Serious Request: The Lifeline dit jaar aangepast. Iedereen is thuis wel vrij om een ommetje te maken, dus we blijven de 3FM-luisteraars juist nu vragen om te lopen en zich voor iedere kilometer te laten sponsoren.

De eerder aangekondigde route van Roermond naar Zwolle wordt uitgesteld naar 2021.

De actie GAAT WEL DOOR

Inmiddels is het duidelijk hoe 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 eruit gaan zien.3FM-dj's Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Een actie waarbij er nog steeds geld ingezameld wordt voor het Rode Kruis dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van het coronavirus tegengaat in binnen- en buitenland. Lees hier meer details over deze editie van 3FM Serious Request: The Lifeline.

CORONAPROOF MEELOPEN

Hoewel de dj’s niet de geplande route door Nederland lopen, roept 3FM mensen op in actie te komen door vanuit huis of in je eigen omgeving coronaproof mee te lopen. Dat kan via de sponsorloop van 3FM, waarbij ze zichzelf voor iedere gelopen kilometer in de omgeving laten sponsoren door vrienden, familie en collega's.

Luisteraars kunnen in de actieweek ook platen aanvragen voor geld en zo hulpverleners of dierbaren een hart onder de riem steken. Meer informatie over de sponsorloop: 3fm.nl/loopmee.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie