3FM nieuws

Alles over 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles over 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) zetten drie dj-teams zich in om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De dj’s gaan niet meer van Roermond naar Zwolle lopen, omdat dat door de huidige omstandigheden helaas onverantwoord is.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

De dj-teams

Er zijn dit jaar weer drie dj-teams die het gezicht zijn van deze editie van 3FM Serious Request. De teams zijn: Sander Hoogendoorn + Timur Perlin, Frank van der Lende + Eva Koreman en Rob Janssen + Wijnand Speelman. Zij komen in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doel: HULPVERLENING TIJDENS DE CORONACRISIS

Overal staan hulpverleners, lokale klinieken en ziekenhuizen onder hoogspanning als gevolg van de coronapandemie. Zij zijn overbelast, vaak met desastreuze gevolgen. De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat naar het Rode Kruis, dat zich in Nederland en in het buitenland inzet om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen. Ook helpt het Rode Kruis de verspreiding van corona tegen te gaan.

  • Voor € 4 geeft een Rode Kruis vrijwilliger voorlichting over het coronavirus, screening op symptomen, het belang van hygiëne en om geruchten en fabels te ontkrachten.
  • Voor € 6 schaffen we 500ml handen-desinfectiegel aan.
  • Voor € 20 krijgt een hulpverlener een uitrusting met beschermingsmiddelen: bijvoorbeeld een bril, mondkapje, schort en handschoenen.
  • Voor € 32.50 kan het Rode Kruis een handwas-station aanleggen in een dorp, bij een gezondheidscentrum of quarantaine locatie.
  • Voor € 50 kan het Rode Kruis één infrarood thermometer aanschaffen, waarmee je snel kunt controleren of iemand verhoging of koorts heeft.

Lees hier meer over het doel!

WAT KAN JIJ DOEN?

Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020? Dat kan! Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met the lifeline. Hoe het meelopen werkt en hoe je jezelf kan laten sponsoren? Dat vind je hier!

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie