3FM Serious Request

Loop mee voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Loop mee voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Sander + Sophie, Frank + Eva en Rob + Wijnand gaan niet meer van Roermond naar Zwolle lopen, omdat dat door de huidige omstandigheden helaas onverantwoord is. Zij gaan zich op een andere manier inzetten voor Het Rode Kruis, maar jij kan wel meelopen vanuit huis en je laten sponsoren!

Sponsor-wattes?

Ondanks alles kan je nog steeds meelopen met The Lifeline, maar dan vanuit huis. Voor de sponsorloop kun jij zelf bedenken hoe lang je gaat lopen en met welk tempo. Van het rennen van een marathon tot stappen door het bos met de loopclub, alles is mogelijk.

Van tevoren schrijf je je in en verzamel je sponsoren. Het is mogelijk om te doneren per gemaakte kilometer, maar ook een vast bedrag doneren is mogelijk.

Klaar voor de start?!

Okay, je hebt jezelf ingeschreven en sponsoren gevonden. Geweldig! Tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline kun je flink wat kilometers maken. Houd wel rekening met de actuele coronamaatregelen.

Zorg ervoor dat je altijd voldoende afstand houdt van anderen, zo is die loopband in de sportschool helemaal niet zo'n slecht idee. En oh ja: vergeet vooral niet je radio (of TV) aan te zetten voor wat muzikale "loopvitaminen".

3, 2, 1... GO!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie