3FM Serious Request

Hugo de Jonge: "Vanaf januari oefenen met evenementen en sneltesten."

  1. Nieuwschevron right
  2. Hugo de Jonge: "Vanaf januari oefenen met evenementen en sneltesten."

Voor 3FM Serious Request: The Lifeline gaat 3FM-dj Frank van der Lende in gesprek met mensen die in het afgelopen jaar op één of andere manier zijn geraakt door de coronacrisis. Deze week is dat Hugo de Jonge (minister van Volksgezondheid). Ze praten over het stokje overnemen van Bruno Bruins, het vaccin en de toekomst voor festivals en poppodia.

FRANK IN GESPREK MET Hugo de jonge

In Den Haag maken Frank en Hugo een mooie wandeling terwijl ze praten over het afgelopen jaar van de minister. Hij is één van de gezichten van de coronacrisis geworden en heeft zijn stempel op het afgelopen jaar gedrukt. "Toen Bruno Bruins uitviel belde Mark Rutte mij de volgende ochtend op. Hij zei: "Jij moet het doen, Hugo!" Ik vind het ongelooflijk mooi om dit werk te mogen doen."

Bekijk het mooie gesprek hieronder terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frank in gesprek met Diederik Gommers

In de vorige aflevering sprak Frank met Diederik Gommers. Ze praten over zijn nieuwe bekendheid, Instagram populariteit, Famke Louise en Diederik geeft een 'go' voor Lowlands 2021.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie