3FM Serious Request

Download de 3FM Serious Request: The Lifeline-app

  1. Nieuwschevron right
  2. Download de 3FM Serious Request: The Lifeline-app

Doe mee met 3FM Serious Request: The Lifeline and help het Rode Kruis door zoveel mogelijk kilometers te lopen! Meld je hier aan en laat je sponsoren. Je kan de nieuwe Lifeline-app gebruiken om je route en gelopen kilometers bij te houden.

Hieronder in stappen hoe je te werk kan gaan als je meeloopt voor The Lifeline!

1. MAAK EEN ACTIE AAN

Wat leuk dat je meeloopt dit jaar! Hier kun je je 'mee loop'-actie aanmelden en dit is de start van jouw loop-avontuur en steun aan het Rode Kruis.

2. Download de App

Download The Lifeline App via je App Store op je telefoon of tablet. Log hier in met het account dat je hierboven hebt gemaakt toen je je actie aanmeldde. In de app kan je je (hard)looproute plannen vanaf je huidige locatie. Jij bepaalt de afstand, de app verzint een route. Verder houdt de app je gelopen kilometers bij en kun je tijdens het lopen via de app 3FM luisteren, zodat je niks hoeft te missen van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. Als je even geen inspiratie hebt, kan de app ook een route voor je bedenken!

De app kan makkelijk routes plotten van en naar jouw locatie. Zo kom je aan het einde van je looprondje weer netjes thuis uit. De app doet dat via GPS en maakt een route die zo lang is als jij dat wil. Je kan ook je vrienden én de 3FM-dj's laten weten waar je loopt en mensen oproepen om je te sponsoren. Zo kan je nog meer geld ophalen voor het Rode Kruis. WIN-WIN-WIN!

3. lopen maar

Dan zit er nog maar één ding op: kilometers maken. Heel veel succes en houdt 3FM en je volgers op de hoogte door updates achter te laten op je actie-pagina!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie