3FM Serious Request

Smith & Burrows pakken het themalied voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Smith & Burrows pakken het themalied voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Deze week is de nieuwe 3FM Megahit meteen ook het themalied voor 3FM Serious Request: The Lifeline! Deze track is hartverwarmend en de sfeer en inhoud sluit naadloos aan op deze editie van The Lifeline. Het themalied is namelijk: 'Parliament Hill' van Smith & Burrows!

SMITH & BURROWS

Smith & Burrows bestaat uit Tom Smith en Andy Burrows. Grote kans dat die namen een belletje doen rinkelen: je kent ze misschien van hun andere muzikale projecten. Tom Smith is de frontman van Editors en Andy Burrows was de drummer van Razorlight en heeft solo ook een aardige carrière.

Ze zijn goede vrienden en besloten daarom in 2011 samen een kerstalbum uit te brengen. Dit jaar besloten de mannen, verveeld door alle gecancelde shows, de draad van Smith & Burrows weer op te pakken. 'Parliament Hill' is de derde single van hun album Only Smith & Burrows Is Good Enough dat in februari 2021 uitkomt.

'PARLIAMENT HILL'

'Parliament Hill' is een eerbetoon aan Londen. Smith en Burrows hebben beide Londen verlaten afgelopen jaar en vonden daarom een lofzang aan de stad waar ze beiden veel hebben meegemaakt op z'n plek. Tom Smith zegt erover: “It’s a beautiful song for now, when we’re all craving connection to people and places. It encapsulates a real, still moment and is my favourite song on the album." Deze onderliggende gedachte past heel goed bij deze bijzondere editie van 3FM Serious Request: The Lifeline!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Natuurlijk kan je ook een plaat aanvragen voor geld, bijvoorbeeld 'Parliament Hill'!

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie