3FM nieuws

Dit is de nieuwe Smith & Burrows: 'Parliament Hill'

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe Smith & Burrows: 'Parliament Hill'

Het muzikale duo Smith & Burrows heeft een nieuwe track: 'Parliament Hill'! Je kent ze van oud-3FM Megahits 'Old TV Shows' en 'All The Best Moves'. Deze nieuwe track is net als de twee voorgangers een hele fijne.

smith & Burrows

Smith & Burrows bestaat uit Tom Smith en Andy Burrows. Grote kans dat die namen een belletje doen rinkelen: je kent ze misschien van hun andere muzikale projecten. Tom Smith is de frontman van Editors en Andy Burrows was de drummer van Razorlight en heeft solo ook een aardige carrière.

Ze zijn goede vrienden en besloten daarom in 2011 samen een kerstalbum uit te brengen. Dit jaar besloten de mannen, verveeld door alle gecancelde shows, de draad van Smith & Burrows weer op te pakken. 'Parliament Hill' is de derde single van hun album Only Smith & Burrows Is Good Enough dat in februari 2021 uitkomt.

'Parliament hill'

'Parliament Hill' is een eerbetoon aan Londen. Smith en Burrows hebben beide Londen verlaten afgelopen jaar en vonden daarom een lofzang aan de stad waar ze beiden veel hebben meegemaakt op z'n plek. Tom Smith zegt erover: “It’s a beautiful song for now, when we’re all craving connection to people and places. It encapsulates a real, still moment and is my favourite song on the album."

Smith & burrows - 'parliament hill'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie