3FM Serious Request

Miss Montreal geeft een ode aan verpleegkundige Stefan

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal geeft een ode aan verpleegkundige Stefan

Met het nummer 'Door De Wind' geeft Miss Montreal een ode aan leerling-verpleegkundige Stefan in samenwerking met de NTR.

Dementerende oudere en corona

Stefan werkt met dementerende ouderen. Om aan hen uit te leggen wat corona is en wat voor gevolgen dat heeft, is lastig. "Bij sommigen blijft het wel hangen en bij sommigen is het na vijf minuten weer weg." Het is zwaar maar toch is Stefan daar om ze te verzorgen.

Speciaal voor Stefan

Miss Montreal vindt Stefan enorm bijzonder en waardeert enorm wat hij doet. Daarom zingt zij 'Door De Wind' speciaal voor hem.

De hele aflevering kijk je hier terug.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie