3FM Serious Request

Deze helden komen in actie voor de helpers

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze helden komen in actie voor de helpers

De pas erin! Veel actievoerders trekken dit jaar voor 3FM Serious Request: The Lifeline de wandelschoenen aan om samen met de dj's het rondje om de wereld te halen. En zo komen we samen in actie voor het Rode Kruis.

ALLE KLEINE VOETJES HELPEN

Ziggy (7), Dali (8), Flo (11), Luan (10) en Sam (13) zetten met hun kleine voetjes grote stappen om geld op te halen voor het Rode Kruis. Ze zijn al lekker bezig, maar er kunnen nog zeker wel wat stappen en flappen bij.

Alfie en zijn vriendjes

Alfie zit samen met Wijnand en Rob in het huis, maar hij heeft zijn vriendjes opgeroepen om mee te lopen en zo geld op te halen voor het Rode Kruis. Viervoeters Mushu, Nala, Ritse, Herman, Eva en Puck lopen allemaal mee. Klik op hun naam om ze te sponsoren.

Anniek Elise en Evelien laten hun wandelschoenen zien

Deze vrolijke dames houden wel van een wandeling, dus waarom niet meteen tegen COVID-19? Ze hebben er al 15 km opzitten, maar ze gaan er nog eens 20 km tegemoet. Doneer aan hun actie en steun ze.

Achter het fornuis voor het rode kruis

Er wordt niet alleen gelopen om geld op te halen, er wordt ook gekookt. Deze vier studenten geven een kookworkshop en hopen zo Corona 'op een laag pitje' te zetten. Ze zijn al over de helft van hun streefbedrag, maar je kunt ze nog steeds helpen om hun streefbedrag te halen.

We need you

Veel helden zijn je al voorgegaan, maar het is nog lang niet te laat om een steentje bij te dragen. Kom in actie en help de helpers - iedere euro is welkom!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie