3FM Serious Request

Kom in actie voor SR19 tijdens de Kom In Actie-week!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie voor SR19 tijdens de Kom In Actie-week!

De komende week staat 3FM in het teken van alle acties die in Nederland gehouden worden voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

Kom In Actie-Week

In deze week worden er op de radio en online allemaal Kom-In-Acties uitgelicht. Je kunt dan zien wat voor leuke en originele acties mensen hebben georganiseerd, misschien zit er wel eentje bij die jij wil steunen. Ook kun je ze natuurlijk gebruiken als inspiratie voor je eigen actie.

Het kan alle kanten op. Wie weet heb je wel een leuke hobby die je kan inzetten voor het goede doel of probeer je iets wat je anders nooit zou doen. Neem bijvoorbeeld de actie van 3FM-dj's Joost en Sophie, zij organiseerden een speeddate-avond voor alle singles die ook het goede doel willen steunen. 3FM-dj's Vera en Olivier organiseerden zelfs een Mario Kart-toernooi waarvoor mensen zich konden inschrijven!

Je kan het natuurlijk ietsje minder groot aanpakken, want alle beetjes helpen om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van mensenhandel. Je kunt flessen inzamelen of bakplaten vol koekjes bakken, maar ook iets doen waar je gewoon heel goed in bent. Neem luisteraar Lisette en haar dochter Isis: zij maken prachtige aquareltekeningen van liedjes, in ruil voor een donatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe kan jij helpen?

Als je nou al vol met inspiratie zit, dan kan je nu al een eigen actie opzetten. Heb je niet meteen een briljant idee, maar wil je toch iets doen? Dan kun je ook kiezen uit onze kant-en-klare acties.

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om The Lifeline te steunen. Je kunt meelopen met één of meerdere etappes bij jou in de buurt, een plaatje aanvragen vanaf 9 december, óf je kunt natuurlijk rechtstreeks doneren.

>> Lees hier meer over het doel van dit jaar: mensenhandel

Ster advertentie
Ster advertentie