3FM nieuws
BNNVARA

Kom In Actie van Sander en Herman haalt recordtijd én recordbedrag

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom In Actie van Sander en Herman haalt recordtijd én recordbedrag

3FM-dj's Sander en Herman bundelden vanmorgen hun krachten tijdens de Kom In Actie-week. In deze week verzinnen dj's zelf hun acties om alvast in geld in te zamelen voor het doel van 3FM Serious Request: The Lifeline 2019. Om 06:00 uur 's ochtends stond Sander klaar om 18 km te hardlopen vanaf zijn huis naar de 3FM studio in Hilversum - en Herman stond hem bij op de fiets. Samen maakte dit dreamteam ook nog live radio tijdens de reis!

Het eindbedrag

Jij kon - en kan nog steeds - deze actie hier sponsoren door geld te doneren aan het Rode Kruis. Het streefbedrag stond in eerste instantie op €500 en is later verhoogd naar €2.000. Het opgehaalde bedrag €2.290 overtrof vervolgens de verwachtingen van iedereen. Bedankt voor alle steun, aangevraagde plaatjes en donaties!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom zelf ook in actie

Sander en Herman hebben met deze actie laten zien hoe makkelijk het kan zijn om jouw bijdrage te leveren aan het doel van dit jaar voor The Lifeline. Zoek je inspiratie voor het starten van je eigen Kom In Actie? Op deze pagina vind je tips en kan je je eigen actie aanmaken. 3FM-dj Jorien legt het stapsgewijs uit in de Kom In Actie-highlight op de 3FM Instagram-pagina.

Terugkijken

Heb je de livestream op Facebook van de laatste loodjes gemist? Bekijk 'm hieronder terug:

Ster advertentie
Ster advertentie