3FM Serious Request

Alle acties van 3FM-dj's voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle acties van 3FM-dj's voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

Eén van de belangrijkste dingen tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline ben... jij. Je kunt dit jaar slachtoffers van mensenhandel steunen door een plaatje aan te vragen, mee te lopen met The Lifeline of door zelf in actie te komen! De 3FM-dj's hebben nu al een actie bedacht waarmee ze de komende maanden geld gaan ophalen. Check hieronder hoe je hen kunt steunen!

Mark+Rámon
Er is één ding dat Mark en Rámon bij elkaar brengt en dat gaat door de maag: voedsel. Vandaar dat de heren een proeverij organiseren. Op vrijdag 1 november kun je aanschuiven bij een wijn- en bitterballen proeverij. Je leert hier alles over zowel bitterballen als wijn naast het feit dat je de heren een keer in het echt kunt bekijken. Maar dan blijft de vraag: wil je dat eigenlijk wel? Kijk hier voor meer informatie!

Rob en Jorien
Laaaaat jeeeee felicitereeeeehhhh! Met deze actie kun je een speciale felicitatievideo laten maken door Rob en Jorien! Ken jij iemand die een bijzondere felicitatie verdient? Een jarige? Een pasgetrouwd stel? Iemand die zijn cactus nu al 3 maanden succesvol in leven houdt? Kijk dan hier verder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera en Olivier
Durf jij de strijd aan tegen Vera of Olivier met een potje Mario Kart? Niet alleen heb je dan een te gekke avond, ook help je in de strijd tegen mensenhandel. Kortom: wees geen Wario, SPEEL MARIO! Klik hier voor meer info.

Joost en Sophie
Anno 2019 is iedereen aan het swipen, liken en chatten om de liefde te vinden, maar wat is er mis met ouderwetse romantiek? Daarom organiseren 3FM-DJs Joost en Sophie organiseren op 24 november 2019 een speeddate-avond! Als je minstens een tientje doneert, kun je al meedoen. Hier vind je al de informatie.

Sander en Herman
Aankomende vrijdag gaat Sander vanuit Utrecht hardlopend naar de 3FM-studio en Herman fietst er achteraan! Tijdens deze sportieve uitbarsting maken ze ook nog live radio. Wil jij deze sportieve jocks een steuntje in de rug geven en een plaatje aanvragen? Klik hier en doneer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kevin en Lieke
Geen zin om met de trein naar je werk te gaan? Plof neer in de 'Kom In Actie Taxi' van Kevin en Lieke (lees: de 3FM-bus) en beleef de gezelligste taxirit ooit! Je checkt het hierrrr.

Frank en Puck
De bende van van der Lende zet zich ook in voor 3FM Serious Request: The Lifeline door een bingo te organiseren! Frankie is nog even op vakantie, dus meer info volgt later. Mocht je toch machtig veel interesse hebben in de Bende Bingo: dit is de actiepagina.

3FM Serious Request: The Lifeline 2019

Waar we het dit jaar voor doen? De slachtoffers van mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Een kwart van de slachtoffers is minderjarig: jonge mensen lopen meer risico, net als mensen die op de vlucht zijn.

Mensenhandel komt overal ter wereld voor, óók in Nederland. De meest bekende vorm is uitbuiting in de seksindustrie (denk bijvoorbeeld aan loverboys), maar ook gedwongen arbeid en gedwongen criminaliteit zijn vormen van mensenhandel.

Ster advertentie
Ster advertentie