3FM nieuws

Kom in actie met 3FM-dj's Sander en Herman!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie met 3FM-dj's Sander en Herman!

3FM-dj's Sander Hoogendoorn en Herman Hofman bundelen hun krachten tijdens de Kom In Actie-week in de strijd tegen mensenhandel! In december gaan ze voor 3FM Serious Request: The Lifeline van Goes naar Groningen wandelen, dus om alvast een voorproefje te geven hebben ze een ander sportief plan. Ze worden immers niet voor niets 'De Doorstappers' genoemd.

Vrijdag 27 september gaan Sander (hardlopend) en Herman (fietsend) vanaf Sander's huis naar de 3FM Studio. En dat is meer dan 18 km! Ze vertrekken om 06:00 's ochtends en maken tijdens deze tocht gewoon nog radio. Benieuwd hoe ze dit zal afgaan? Luister dan op vrijdagochtend naar je radio!

Sander en Herman hebben niet alleen je luisterend oor nodig; je kan ook helpen door ze te sponsoren via deze pagina. Of nog beter: sponsoren door een plaatje aan te vragen bij Herman. Zo help je niet alleen Sander, ook steun je ons in de strijd tegen mensenhandel. Zet dan bij het kopje 'persoonlijke omschrijving' het liedje dat je wil horen. Tip: als je Sander wil stangen tijdens het rennen, vraag dan een rustige piano ballad aan. ;)

Alles is mogelijk. Onthoud: elke bijdrage helpt!

Video niet beschikbaar

Kom in actie

Deze week staat volledig in het teken van een eigen actie opstarten. Alle 3FM-dj's zetten hun eigen actie op en roepen daarmee jou ook op om in actie te komen.

In actie komen kan op tal van verschillende manieren. Van flessen inzamelen tot een eigen evenement organiseren. Heb je inspiratie nodig? Via deze link kom je op de 'Kom In Actie'-pagina terecht waar je tips vindt en je eigen actie kan aanmelden.

Ster advertentie
Ster advertentie