3FM Serious Request

Maak je radio-debuut tijdens 3FM Serious Request in Nijmegen

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak je radio-debuut tijdens 3FM Serious Request in Nijmegen

Maak jij muziek, heb je daar altijd al mee op de radio willen komen én wil jij je steentje bijdragen aan 3FM Serious Request? Dan is dit jouw kans!

Maak je debuut in één minuut in het Glazen Huis

Misschien heb je al eens gehoord van het concept ‘Maak je debuut in één minuut’ bij de 3FM Middagshow met Barend & Benner waar drie deelnemers het tegen elkaar opnemen hun track op de radio te laten horen. Ter ere van 3FM Serious Request, die dit jaar in actie komt voor Stichting ALS Nederland, introduceren we een soortgelijke wedstrijd maar dan in het Glazen Huis in Nijmegen.

Hoe doe je mee?

Iedere nacht tijdens 3FM Serious Request krijgt een muzikant of band de kans om hun radio-debuut te maken. De track wordt dan één minuut lang afgespeeld, waarna het aan de luisteraars is om te bepalen welke ze in de laatste nacht van 23 op 24 december helemaal willen horen, live vanuit het Glazen Huis in Nijmegen. Iedereen mag een donatie doen voor hun favoriete track en die met het hoogste bedrag, wint!

Valt jouw muziek in de smaak bij de luisteraars van 3FM, is je nummer nog niet eerder op de radio geweest én ben je in de mogelijkheid om (eventueel samen met band) in de nacht van 23 op 24 december in Nijmegen op te treden? Geef je dan op door hieronder je gegevens achter te laten:

Ster advertentie
Ster advertentie