3FM Serious Request

The Vices blazen het publiek bij het Glazen Huis weg

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices blazen het publiek bij het Glazen Huis weg

De vijfde avond van 3FM Serious Request werd krachtig ingezet met de heerlijk schurende gitaren van The Vices. De band speelde een set van ruim 20 minuten waar tracks als 'Strange Again', 'Never Had To Know' en 'I Had A Name' voorbijkwamen.

"Ik wil jullie zien moshen en losgaan!"

Door weer en wind, niemand houdt de Groningse band tegen. "Zijn jullie helemaal klaar om gek te gaan? Ik wil jullie zien moshen en losgaan." Ze laten geen seconde verloren gaan. Vanaf het eerste moment eisen de jongens de aandacht en gooien ze al hun charmes in de strijd. Volume om standje 11 en rammen maar!

In maart brachten The Vices nog hun nieuwe album 'Unknown Affairs' uit die al even speels live tot z'n recht komt. Ze zijn amper bij te houden en stuiteren van de VS naar Denemarken tot Nederland. Gisteren speelden The Vices nog in Praag en nu lieten ze de hele Grote Markt daveren. Het motto van de studentenavond is duidelijk: vroeg pieken!

Check het optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie