3FM Serious Request

Ramvol plein in de stromende regen, dat is het Dio-effect!

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Ramvol plein in de stromende regen, dat is het Dio-effect!

De Grote Markt van Nijmegen barstte vanavond uit zijn voegen. Er kon al vroeg op de avond niemand meer bij. De dader: hiphop-legende Dio.

De rapper bracht zijn legendarische cover van Herman van Veens 'Opzij', maar ook z'n grootste hit met Sef 'Tijdmachine' mocht niet ontbreken.

Net voor z'n optreden stond Dio al buiten bij de brievenbus van het Glazen Huis. Wat vindt hij van de gigantische menigte die voor hem op het plein stond? "Ik ken niet anders!", grapte de rapper. "Ik voel heel veel warmte en liefde." Dio dacht eerst dat hij in het huis zou spelen in plaats van op het podium. Zijn show was puur improvisatie, maar dat maakte het nog iconischer.

Check het optreden van Dio hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie