3FM Serious Request

Goldkimono verwarmt iedereen op de Grote Markt

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldkimono verwarmt iedereen op de Grote Markt

Het publiek in Nijmegen had beter een zonnebril dan paraplu meegenomen tijdens het optreden van Goldkimono. Een vol plein danst mee op de chille, zomerse nummertjes van de zanger.

Goldkimono was Sophie's nummer 1 in haar Spotify Wrapped, dus een showtje naast het Glazen Huis moest haast wel. Nijmegen leefde voor een halfuurtje that cali lifestyle met de zonovergoten muziek van Goldkimono. De zanger komt natuurlijk uit Nederland, maar al z'n nieuwe muziek maakte hij in Californië en dat voel je!

Bied mee op een huiskamerconcert van Goldkimono

En wil jij je winterdip helemaal skippen? Bied dan mee op het huiskamerconcert van Goldkimono. De hoogste bieder krijgt Goldkimono en zijn muzikanten aan z'n voordeur geleverd. Doe een bod op 3fm.nl/veiling en wie weet speelt Goldkimono binnenkort bij jou in de woonkamer, keuken of tuin. Jij kiest!

Bekijk het optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie