3FM Serious Request

Trobi verrast Kraantje Pappie met gouden plaat en draait euforische set bij 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Trobi verrast Kraantje Pappie met gouden plaat en draait euforische set bij 3FM Serious Request

De sfeer hooghouden... daar vraag je de beste Nederlandse dj's voor. Trobi draaide het plein plat met de dikste dansbangers en vierde zijn gouden plaat met een donatie voor Stichting ALS.

Bryan du Chatenier a.k.a Trobi heeft al een bak hits op z'n naam en zo helemaal zelfstandig een klein muzikaal imperium uitgebouwd. Trobi scoorde al miljoenen streams met z'n debuutalbum Trobi Op De Beat met features van o.a Ronnie Flex, Lijpe en Mula B.

Check z'n set op de Grote Markt van Nijmegen hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trobi stormde het Glazen Huis binnen met een gouden plaat voor z'n banger 'Ome Duo'. Een verrassing voor Kraantje Pappie met wie hij de track heeft gemaakt.

Er was ook even een wholesome momentje met de vaders onder elkaar. Trobi kan elk moment papa worden en Barend had nog wat tips voor hem. "Gewoon achter je vrouw blijven zitten en niet kijken."

Net wanneer je denkt dat de liefde n'n hoogtepunt had bereikt, doneerde Trobi 500 euro aan Stichting ALS.

Zin gekregen in een feestje? Kom gezellig langs bij het Glazen Huis in Nijmegen en pik een concertje mee. Wil je weten wie er speelt? Check het handige overzichtje hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie