3FM Serious Request

Wilfred Genee op bezoek in het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Wilfred Genee op bezoek in het Glazen Huis

Na een ongemakkelijke moet-ik-nou-een-hand-of-knuffel-geven-ontmoeting schoof radiopresentator en sportjournalist Wilfred Genee aan in het Glazen Huis in Amersfoort aan bij 3FM-dj Rob Janssen.

Sentimenteel

Wilfred Genee zie je dagelijks op televisie bij Veronica Inside, waar hij samen met René van der Gijp en Johan Derksen scherpe en ongefilterde gesprekken voert. Het programma draagt een bepaald imago met zich mee, maar Wilfred vertelt dat wanneer het om kinderen gaat, dat imago volledig verdwijnt en hij er alleen maar sentimenteel over kan worden.

"Als het om kinderen gaat, kan je niet genoeg doen."

De vader van twee, die vanochtend nog zijn kinderen bij de orthodontist en school heeft afgezet, vindt dat er veel meer gedaan kan worden voor kinderen in een slechte situatie.

Kijk het fragment hier terug:

Johan Derksens snor aanraken?

Heb jij altijd al de snor van Johan Derksen aan willen raken? Dan is dit je kans. Wilfred kwam namelijk niet met lege handen aan, want ook hij heeft een mooi veilingitem meegenomen.

Een Veronica Inside backstage ervaring, waarbij je een volledige rondleiding achter de schermen krijgt gepaard met een meet and greet met de mannen van Veronica Inside.

Bied hier mee!

Kijk het fragment hier terug:

Comeback achter de knoppen

Eind 2022 stopte Wilfred met zijn ochtendshow op Veronica, maar zijn liefde voor het vak stopte daar niet. Daarom laat Rob hem voor het eerst in tijden weer achter de knoppen staan om zijn aangevraagde plaat 'Treur Niet' zelf in te starten.

Kijk het fragment hier terug:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie