3FM Serious Request

Nog meer unieke veilingitems voor 3FM Serious Request!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nog meer unieke veilingitems voor 3FM Serious Request!

Dit jaar heeft 3FM Serious Request weer een veiling opgezet met unieke items waarmee geld opgehaald wordt voor Stichting Het Vergeten Kind. Er zijn de afgelopen dagen weer nieuwe exclusieve items op de lijst gekomen, check de nieuwe items hier:

Exclusief Goldband pretpakket!

Inmiddels is de AFAS show van Goldband al dik uitverkocht, maar als jij deze veiling wint kun je er toch nog bij zijn! Dat is nog niet alles, want je kunt naar de show gaan gekleed in een gesigneerd Goldband shirt! Verder krijg je er nog twee hele speciale vinylplaten bij, namelijk een test pressing van hun laatste album Betaalbare Romantiek en hun eerste EP Dun Smeren Geld Verdienen. Unieke kans dus voor superfans: bieden!

foto: Ben Houdijk

Hardstyle-experience met Ran-D

Wie hardstyle zegt, zegt Ran-D. Hij weet als geen ander een hele crowd op z'n kop te zetten, vraag dat maar aan de bezoekers van festivals als Defqon en Qlimax!

En hij is bereid jou mee te nemen in zijn wereld, van begin tot eind. Te beginnen in de studio van Ran-D, dan naar het festival. Mee backstage en ook een kijkje op het podium achter Ran-D. Once in a lifetime experience gegarandeerd!

Dit wil jij toch?! Bied dan nu en wie weet wacht jou nu al een legendarische festivalzomer, en help ook nog eens Het Vergeten Kind.

foto: Rutger Geerling

Golden tickets Snelle

Voor altijd gratis naar elke show van Snelle in de Benelux voor twee personen!
Ja, je leest het echt goed: Voor altijd! Elke show!

Wat valt er nog meer over te zeggen? Verspil geen tijd en doe een bod!

foto: Bullet-Ray van Olphen

De puzzel van André van Duin

We hadden hoog bezoek in Amersfoort. Niemand minder dan André van Duin was in het Glazen Huis! En terwijl Rob nog aan het bijkomen was van zijn halve hartaanval door bezoek van zijn idool, had André een mooi item voor jullie meegenomen: een André van Duin-puzzel. Ook nog eens gesigneerd door - je raadt het niet - André van Duin!

Wil jij de trotse eigenaar van dit collector's item worden, voeg dan een bod toe! En wie weet kan jij straks heerlijk puzzelen met misschien wel de meest bijzondere puzzel van Nederland.

foto: Nathan Reinds

Na sluitingstijd naar het Efteling Sprookjesbos!

Geen giftige appel, maar een heerlijk sprookjesachtig diner voor vier personen bij de Efteling!

En dat is nog niet alles, want jij kunt na sluitingstijd in gezelschap van 3FM-dj Rob Janssen nagenieten in het sprookjesbos. Na sluitingstijd... Dus het hele sprookjesbos voor jou en je gezelschap alleen! Dat kunnen niet veel mensen zeggen. Ik zou het wel weten: doe een bod!

foto: Ben Houdijk

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie