Naar homepage
3FM nieuws

Ga mee met S10 behind the scenes bij haar nieuwe liveshow
NTR

foto: NTRfoto: NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. Ga mee met S10 behind the scenes bij haar nieuwe liveshow

De popzalen zijn weer open! En voor artiesten betekent dat: heel veel repeteren. S10 bouwt haar nieuwe liveshow helemaal opnieuw op vanaf de grond, met nieuwe arrangementen en een tot in de puntjes gefinetunede setlist. In Sleutels van Paradiso neemt S10 je mee achter de schermen van haar nieuwe liveshow.

Wat doe je met een leeg poppodium? In Sleutels van Paradiso krijgen artiesten 24 uur lang onbeperkt toegang tot de poptempel in Amsterdam. Wat ze ermee willen doen, dat mogen ze zelf weten. Voor S10 is het een kans om haar liveshow helemaal opnieuw op te bouwen:

"Alle arrangementen van de liedjes zijn losgetrokken en worden opnieuw opgebouwd. Alles gaat live in Ableton met pads en synths en gitaar en keys gespeeld worden, hiervoor was dat altijd gewoon een dj en gitaar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overdonderd

Een hele uitdaging dus. En dan komen er bij deze try-outs ook nog eens belangrijke mensen uit de muziekindustrie én goede vrienden voor het eerst meekijken. Wende Snijders bijvoorbeeld, die enorm onder de indruk is van deze nieuwe show: "Ik vind [S10] ongelofelijk. Ik ben overdonderd door haar. [...] Ik denk dat het echt iets is wat we nog niet kennen in Nederland. Een combinatie van hiphop en singer-songwriter en popmuziek."

S10 heeft zelf ook een goed gevoel over de show: "ik ben gewoon kapot, ik heb helemaal gezweet. Ik tril helemaal een beetje. Dus dat is top, dat betekent dat ik hard heb gewerkt.”

foto: NTR

S10 tijdens haar try-out in Paradiso

Sleutels van Paradiso

In deze aflevering van Sleutels van Paradiso neemt S10 je mee achter de schermen in de Amsterdamse poptempel, en vang je vast een glimp op van haar gloednieuwe liveshow. Kijk de aflevering hier, of op het YouTube-kanaal van Vera On Track.

Ster advertentie
Ster advertentie