3FM nieuws
NTR

EUT is 24 uur de baas in Paradiso: "Ik weet niet of dit mag"

foto: NTRfoto: NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. EUT is 24 uur de baas in Paradiso: "Ik weet niet of dit mag"

Wat doe je met een leeg poppodium? In de nieuwe serie Sleutels van Paradiso krijgen artiesten 24 uur lang onbeperkt toegang tot de poptempel in Amsterdam. Wat ze ermee willen doen, dat mogen ze zelf weten. EUT maakt van de lege concertzaal gewoon een aerobics-klasje!

Tsja, als band heb je het afgelopen jaar natuurlijk weinig te doen gehad. Weinig tot geen shows, niet met z'n allen de tourbus in en het land door. Je zat vooral een hoop thuis. De leden van EUT merken dat wel aan hun conditie: "We zijn allemaal echt heel lui geworden", aldus zangeres Megan.

Wat doe je dan als je 24 uur lang toegang hebt tot Paradiso, en in het bijzonder die grote, lege dansvloer? Een aerobicslesje, natuurlijk. "We zijn sinds kort begonnen met van die seven minute work-outs. Vandaag deden we oefeningen voor de billen, ook belangrijk!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote eer

In de nieuwe YouTube-serie Sleutels van Paradiso krijgen bands en artiesten 24 uur lang onbeperkt toegang tot het poppodium in Amsterdam, om helemaal zelf te bedenken wat ze ermee willen doen. Naast aerobics heeft EUT natuurlijk ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de muziek te oefenen. '

Gitarist Tessa: "Dit is een van de vetste zalen waar je dat kan doen, denk ik. Ik denk dat voor ons allemaal Paradiso heel belangrijk is, en dat we hier allemaal hele vette dingen hebben gezien. Dus het is een hele grote eer dat we hier mogen repeteren."

foto: NTR

Megan onderzoekt de backstage: "Wat ís dit?!"

Geheimen

Maar ja, als je dan toch de sleutels van de tent hebt, dan ga je natuurlijk niet alleen braaf repeteren... Megan duikt ook de backstage in, op zoek naar de onontdekte hoekjes: "Ik heb al een beetje rond geneuzeld achter de bar, ik kon niet echt leuke dingen vinden nog. Maar ik ga wel effe op zoek naar de geheimen van Paradiso!"

Ga met EUT mee op onderzoek uit naar alle geheime plekjes van Paradiso in de eerste aflevering van Sleutels van Paradiso. Vanaf nu elke woensdag te zien op het YouTube-kanaal van Vera On Track.

Ster advertentie
Ster advertentie