3FM nieuws
NTR

Gallowstreet brengt een ode aan de lege poppodia in nieuwe videoclip

foto: NTRfoto: NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. Gallowstreet brengt een ode aan de lege poppodia in nieuwe videoclip

Wat doe je met een leeg poppodium? In Sleutels van Paradiso krijgen artiesten 24 uur lang onbeperkt toegang tot de poptempel in Amsterdam. De brassband Gallowstreet maakt van de gelegenheid gebruik om een slicke nieuwe videoclip op te nemen: “een ode aan de poppodia!”.

De brassband Gallowstreet lééft voor liveoptredens. Normaal gesproken staan ze het hele jaar door op het podium, met hun vele blaasinstrumenten en enorme bak energie. Dus wat doe je dan als optreden niet kan? In de nieuwe aflevering van Sleutels van Paradiso brengen de bandleden van Gallowstreet een ode aan de poppodia die ze zo missen, door middel van het maken van een videoclip.

foto: NTR

Gallowstreet repeteert voor hun nieuwe videoclip in een leeg Paradiso

Questlove

Paradiso is voor de jongens van Gallowstreet geen onbekende plek; zo speelden ze er ooit het naprogramma van de met meerdere Grammys bekroonde hiphopgroep The Roots. Trompettist Luc Janssens vertelt hoe het was om samen met de iconische bandleider Questlove in de kleedkamer te staan: “De kleedkamer stond helemaal blauw van de rook, en daar zat-ie hoor: the big man. We hebben hem toen onze eerste LP gegeven!”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk hier hoe de mannen van Gallowstreet Paradiso compleet overnemen om hun videoclip te schieten – en natuurlijk kun je ook meteen het resultaat bekijken. De nieuwe aflevering van Sleutels van Paradiso vind je nu op het YouTube-kanaal van Vera On Track.

Ster advertentie
Ster advertentie