3FM nieuws

Rob Janssen is terug op 3FM met vrijdagmiddagshow

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Janssen is terug op 3FM met vrijdagmiddagshow

3FM-dj Rob Janssen is terug van weggeweest. Vanaf volgende week staat Rob klaar om met jou flitsend het weekend in te gaan en de werkweek af te sluiten met een lach! Dat is wat je te wachten staat met 'De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio'.

'De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio'

AVROTROS-radiomaker Rob Janssen staat in dit nieuwe programma klaar om op geheel eigen wijze jouw vrijdagmiddag als klap op de vuurpijl om te toveren tot een knalfestijn! Een feest met een flinke dosis weekendmuziek, een satirische blik op het nieuws van de week en Rob's legendarische rubrieken zoals De Hindertelefoon (waarmee bekend- en onbekend Nederland voor de gek gehouden wordt).

Rob is enthousiast: “Ik heb er ongelofelijk veel zin in, ben uitgeslapen en klaar om te knallen!" Joost Strootman, eindredacteur 3FM bij AVROTROS: ''Dit is dé radioshow waarmee jij je weekend wilt starten. De energieke en vrolijke Rob neemt de luisteraar mee in zijn enthousiasme, waardoor iedereen spontaan (nóg meer) zin krijgt in het weekend!''

Wanneer?

De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio is vanaf 19 april iedere vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen bij AVROTROS op NPO 3FM. Zin in!

Ster advertentie
Ster advertentie