3FM nieuws

Songfestival watchparty: Kom naar de Joost Europapaparty!

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Songfestival watchparty: Kom naar de Joost Europapaparty!

Alle Joost-fans verzamelen! Staat 9 mei al rood omcirkeld in jouw agenda? Bij 3FM-dj's Jamie en Olivier in ieder geval wel! Dan is namelijk de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival, en kunnen we Joost als afsluiter zien schitteren op het podium. Maar dan de belangrijke vraag: waar ga je dit aanschouwen? Bij de VoorAan Europapaparty natuurlijk!

Wat: 3FM VoorAan Europapaparty

Wanneer: Donderdag 9 mei 2024

Hoe laat: Van 20:00 tot 01:00

Waar: Bitterzoet, Amsterdam

Waarom: Zodat we samen op een groot scherm naar het Eurovisie Songfestival kunnen kijken en Joost met een feestelijke avond naar de grote finale schreeuwen!

Leeftijd: 18+

Kosten: €5,-

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Bestel dan hier je tickets en dan zien we je op 9 mei in Bitterzoet!

Joost Klein

"Zijn naam is Klein maar zijn droom is groot", én dat heeft de Friese artiest dubbel en dwars waargemaakt. Hij mag namelijk naar het Songfestival en gaat op 9 mei Nederland representeren in Malmö, Zweden! En niet met zomaar een liedje, Joost gaat met de creatieve plaat 'Europapa' Zweden compleet op stelten zetten. Je hebt de plaat ongetwijfeld al gehoord, 'Europapa' was laatst ook de 3FM Megahit! Maar mocht je nu weer zin hebben om de banger even aan te zetten, luister m dan hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie