3FM Awards

Joost-fans winnen de allereerste Beste Fan-award tijdens de 3FM Awards

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Joost-fans winnen de allereerste Beste Fan-award tijdens de 3FM Awards

De enorme fanbase van Songfestival-kandidaat Joost Klein heeft de laatste weken volop actie gevoerd om de award voor Beste Fan te verdienen. En dat is heel goed uitgepakt voor de Joost fans. De @joostkleindiscord (vertegenwoordigd door Mae) werd uitgeroepen tot de beste fanactie en mochten met het groene beeldje naar huis!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alles volgen rondom Joost en het Songfestival? Check 3FM.nl/joost.

Joost fanclub

De @joostkleindiscord, bestaande uit meer dan vijfhonderd man, is door heel Nederland gereisd om actie te voeren voor hun favoriete Friesenjung. De groep heeft zelf posters ontworpen die ze zowel fysiek als online hebben verspreid. Ook hebben ze t-shirts ontworpen met de tekst ‘jouw stem is groot’ en deze verkocht voor de actie. En als klap op de vuurpijl heeft de groep een grote flyeractie in Amsterdam en tijdens de concerten van Joost in 013 georganiseerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste Fan Award

Tijdens de 3FM Awards is voor het eerst ooit een award uitgereikt voor de Best Fan. Fans verdienen het om naast hun favoriete artiesten in het zonnetje gezet te worden. Want waar zouden artiesten zijn zonder hun fans? De fan of fanclub die de leukste, meest unieke of grootste actie (en hiermee de meeste stemmen weet te regelen voor hun favoriete artiest) wint de award. De jury bestond uit 3FM-dj’s en heeft de nominaties en 3FM Award voor Beste Fan bepaald.

Ster advertentie
Ster advertentie