3FM Awards

Win jij de award voor 'Beste Fan' tijdens de 3FM Awards?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Win jij de award voor 'Beste Fan' tijdens de 3FM Awards?

Van DI-RECT tot Froukje en Joost Klein tot Goldband, dit jaar kun je op meer dan 37 acts stemmen tijdens de 3FM Awards. Maar waar zouden al deze artiesten zijn zonder hun fans? De 3FM Awards zijn een van de weinige prijzen die bepaald worden door het publiek. Daarom wil 3FM de fans belonen door voor de allereerste keer een award uit te reiken, niet aan de artiesten, maar aan de fans! Wil jij het podium op 21 maart tijdens de 3FM Awards met al jouw favoriete artiesten delen en deze award winnen? Lees snel verder!

Tijdens de 3FM Awards wordt de award voor Beste Fan uitgereikt aan de fan of fanclub die de leukste, uniekste of grootste actie opzet om zoveel mogelijk stemmen te regelen voor hun favoriete artiest. Fans kunnen meedoen door hun meest ludieke campagne of actie uit te voeren, vast te leggen en te delen via social media met #3FMAwards en @npo3fm. Een jury die bestaat uit 3FM-dj’s, nomineert de drie leukste acties, waar tijdens de 3FM Awards uiteindelijk de beste fan met de award naar huis gaat.

Wie is de beste fan?

Help jouw favoriete artiest op de meest ludieke manier aan stemmen voor de 3FM Awards. Je kan dit alleen doen of met een groep. Bedenk de meest ludieke actie, laat via onderstaande formulier weten wat de actie is, waar het plaatsvindt en wanneer het plaatsvindt. Voer je actie uit voor 18 maart en tag in je content @npo3fm, neem ook #3FMAwards en #BesteFan mee. Zorg ervoor dat zowel in je caption als in je (eventuele) visuele uiting in ieder geval de hashtag #BesteFan te zien is, zo zien we snel wat jullie allemaal gemaakt hebben!

Op 18 maart worden alle acties door een jury bestaande uit 3FM-dj's bekeken, en hier worden vervolgens 3 acties uit gekozen, die naar de 3FM Awards mogen komen en kans maken. Op de avond zelf, net als de andere genomineerden voor de 3FM Awards, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Belangrijk: Het gaat er niet om of jouw artiest ook daadwerkelijk wint tijdens de 3FM Awards, maar om de actie die jij als fan(s) organiseert. Dus: denk groots! Een 30 meter-lang spandoek op A87? Interviews bij jouw lokale krant waarin je mensen oproept te stemmen? Een flashmob op Utrecht Centraal? Alles kan! Geef jij je op?

Geef nu de actie op die jij opzet voor jouw favoriete artiest, en maak kans op een 3FM Award op 21 maart 👇

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. 3FM-luisteraars kunnen weer stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indien belooft het weer een feestje te worden.

De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie