3FM Awards

Mae is misschien wel de Beste Fan: "Door Joost heb ik geleerd mijzelf te accepteren"

  1. Nieuwschevron right
  2. Mae is misschien wel de Beste Fan: "Door Joost heb ik geleerd mijzelf te accepteren"

Mae heeft een grote actie gestart om stemmen te verzamelen voor Joost Klein bij de 3FM Awards, hierdoor maakt ze zelf kans om Beste Fan te winnen. Hierdoor kan zij het podium delen met alle winnende artiesten tijdens de 3FM Awards. "Door de muziek van Joost heb ik geleerd dat het okay is om niet okay te zijn."

Veertig shirts verkocht

Joost naar het Songfestival helpen, dat is Mae al gelukt met haar mede-fans. Maar gaat het haar ook lukken om hem een 3FM Award te bezorgen? Aan haar motivatie ligt het niet. "Samen met vier andere fans hebben we een Discordchat waar meer dan vijfhonderd man inzit. Met iedereen maken we zoveel mogelijk TikToks, flyers, posters, we hebben stickers, maar daarnaast hebben we ook veertig shirts verkocht met een QR-code erop. Oh, en ook hebben we stickers geplakt op euro's."

"Joost Klein leerde ik een paar jaar terug kennen bij Paaspop, ik zag een optreden en was toen gelijk verkocht. Joost heeft mij geleerd dat het okay is om niet okay te zijn. Het is feest om fan te zijn van Joost, ik heb zoveel mensen door hem ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt."

Bekijk de video met Mae hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM wil fans belonen voor hun eindeloze steun door voor de allereerste keer een award uit te reiken, niet aan de artiesten, maar aan de fans! Wil jij het podium op 21 maart tijdens de 3FM Awards met al jouw favoriete artiesten delen en deze award winnen? Lees dan hier meer.

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. 3FM-luisteraars kunnen weer stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerkingen Beste Nieuwkomer. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indienbelooft het weer een feestje te worden.

De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie